GAZİANTEP / NURDAĞI - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Ara

Okulumuzda  öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Mrt

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu okul öğretmenleri ve öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Her Sınıfın Bir Ramazan Kolisi Olsun Yardım Kampanyası" kapsamında dolu dolu 24 adet ramazan kolisi hazırlanmış ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmiştir.

Şbt

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe kalkışmasına ilk kurşunu sıkarak canı pahasına kahramanca bir duruş sergileyen ve çok kritik bir noktada çok kritik bir müdahaleye imza atan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adının yaşatılması için okulumuz  "ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU" adıyla eğitim faaliyetlerine başlamıştır.