GAZİANTEP / NURDAĞI - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Atatürk Mahallesi, Ata Caddesi, No64 Posta Kodu 27840 Nurdağı/GAZİANTEP
Vizyon
Okulumuz; öğrenciler, öğretmenler, idari kadro ve velilerimizin eğitimin farklı yönleriyle başarılar kazanmayı amaç edinmiştir.
Misyon
Okulumuz 2020 yılında kurulmuş ve Eğitim Öğretim faaliyetlerine deneyimli öğretmen kadrosuyla başlamıştır. Öğrencilerimizin gireceği sınavlarda başarılar kazanması ve sosyal faaliyetlerle hayatlarını daha kapsayıcı yönde yaşamalarını sağlamaları amaçlanmıştır.Eğitim derslerin yanında, kültürel ve sportif faaliyetler, sosyal çalışmaları ve projelerle yürütülen takım çalışmalarını içerir.
Ulaşım
Okulumuz Nurdağ ilçe merkezinde bulunmaktadır. Gaziantep Osmaniye otoyoluna 130, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Osamaniye yönlerine giden Dörtyol meydanımıza 1 Km uzaklıkta bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz Osmaniye yolu üzerinde olup, Osmaniye yönüne giden ve ilçemize Gaziantep, Kahramanmaraş ve İslahiye´ den gelen servisler Osmaniye yoluna (130 Mt) kadar gelmektedir. Servislere ortalama her 15 dakikada bir erişilebilmektedir.
İlçe Merkezi
Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır